Som Tam Sallad

Serverar: 15 portioner

Tid: 5 minuter

Detta recept är det närmaste man kan komma Tony Chachere´s klassiska Creole Seasoning. Jag använder den till nästan allt, till rub, i hamburgare, dressingar,fajitas, glacer, köttbullar, fisk och fågel

Ingredienser

  • 3-4 msk salt
  • 2 msk lökpulver
  • 2 msk vitlökspulver
  • 2 msk torkad oregano
  • 1 msk torkad timjan
  • 2 msk torkad basilika
  • 1 msk mald svartpeppar
  • 1 msk mald vitpeppar
  • 1 msk kajennpeppar
  • 1 msk sellerifrön
  • 5 msk paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Blanda alla kryddor ordentligt, kör dem gärna på puls i en matberedare.
    2. Gör gärna dubbel eller trippel sats och ge bort i snygga burkar till vänner och bekanta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben