Sommarpytt med matvete

Serverar: 4 portioner

Ge denna rätt 15 minuter och vips så har du en riktig god och nyttig sommarpytt. 308 kalorier per portion

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 zucchini
  • 1 msk olivolja
  • 250 g körsbärstomater
  • 2 burkar matvete, á 410 g
  • 70 g lufttorkad skinka
  • 80 g ruccola
  • 125 g mozzarella
  • ½ tsk salt
  • 2 krm malen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Skölj och tärna zucchinin. Fräs lök och zucchini i oljan 5 minuter. Skölj och halvera tomaterna.
    2. Häll av och skölj matvetet. Grovstrimla skinkan. Blanda fräset med matvete, tomater och ruccola. Bryt mozzarellan i bitar över salladen. Salta och peppra. Servera med skinkan.

    Liknande recept

    4.4
    40 min
    4-6
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben