Sommarpytt på nypotatis

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 15 minuter

Snabb och god är denna enkla pytt.

Ingredienser

  • 1 kg kokt nypotatis med skal på
  • 3 färska gula lökar
  • ½ knippe persilja
  • 500 g bacontärningar
  • 1 röd paprika
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • Grillkrydda
  • Instruktioner

    1. Behåll skalet på potatisen och dela dem i bitar, fräs dem i stekpannan. Hacka löken och fräs den med potatisen samt i med bacontärningarna. Fräs och stek tills pytten har fått fin färg och är genomstekt. Hacka paprikan och lägg i den i pytten strax innan den är färdig. Hacka persiljan och strö den över pytten när den är klar.
    2. Tips: Servera med stekt ägg och rödbetor till.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    Evia 31 maj 2009

    Gott som tusan detta!!!

    Gillsan 31 maj 2009

    Ja det är gott och enkelt,är skönt att göra något som går fort ibland.

    king200 6 juni 2009

    det e så man gör potatis

    Emma2 12 juni 2009

    Rackarns smarrigt det här du, tack för receptet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben