spättfisk och kokt potatis

Serverar: 6 portioner

använd gärna det har receptet till kall sås är jätte gott till de

Ingredienser

  • 500-600 gr spättfisk (file)
  • Ströbröd
  • ca: 8-10 stora potatisar
  • 1-2 ägg
  • Instruktioner

    Om det är fryst spättfisk så frys av den sen lägger du äggen i en skol och vispar den när du har vispat fördigt doppar du fisken i det och sen i ströbrödet doppar du den å lägger i en stekpanna med lite olja på lågt tempratur nivå du vänder fisken på andra sidan så att båda sidurna får bra färg du fortsätter så tills spättfisken file tar slut. under tiden du steker fisken kan du skala potatisar sen lägger du dom i en stor kastrull och kokar det Använd gärna min andra recept som heter Kall sås det är jätte gott till den har spättfisken och kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben