Spagetti och Köttfärssås

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Lite het med oliver

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 500 g nötfärs
  • 1 tsk sambal oelek
  • 15 gröna oliver (skivade)
  • 2 msk kalvfond
  • 1 msk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • 2 dl crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och bryn i en panna med olja eller margarin Lägg i köttfärsen med kryddor (Salt,peppar) När färsen är färdig tillsätt fond, oliver och krossade tomater. Koka upp och låt puttra i minst 5 min!
    2. Sätt på spagettin
    3. Tillsätt grädde eller créme fraiche sist.
    4. Klart!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben