Spaghetti med kantareller

God pasta från tv 4 nyhetsmorgon. Jag brukar använda bara kantareller.

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 200 g gula kantareller
  • 200 g rödgul trumpetsvamp
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 4 vitlöksklyftor, tunt skivade
  • 1 dl vispgrädde
  • 30 g rucolasallad
  • 1 dl nyriven parmesanost
  • Rivet skal från 1 citron
  • Olja och smör till stekning
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka spaghetti enligt anvisning på paketet. Stek svamp i olja och smör. Lägg i lök och vitlök mot slutet och häll i grädde. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Blanda med nykokt spaghetti och vänd ner rucola. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på fat och strö över parmesanost och rivet citronskal. Avlsuta med att ringla över lite olivolja och dra några extra drag på pepparkvarnen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben