Spaghetti med pepparotsost och ruccola

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Den här rätten kom till under en resa med lite primitiva förhållanden. man tager vad man haver och ibland lyckas det otroligt bra!

Ingredienser

  • 1 pkt färskost pepparrot
  • 1 dl mjölk
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • 2 nävar sköljd ruccola
  • Rädisor
  • Spaghetti kokas enligt anvisning på paketet
  • Instruktioner

    Koka pastan och ställ undan. Smält ner osten i mjölken och krydda efter tycke. Häll över pastan och värm i ca 2 min. Strö över ruccolan så att den också blir varm, men absolut inte mer. Dela rädisorna i klyftor och lägg över. Servera direkt gärna med tärnad avocado och körsbärstomater till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben