Spaghetti med vitlök, olivolja och chili

Serverar: 4 portioner

Snabblagad pasta från Abruzzo på Italiens östkust. "Glenn Strömbergs favoritpasta" Mycke´mumsig och lättäten.

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 1-2 torkade röda chili
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 msk persilja
  • Instruktioner

    1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Häll av kokvattnet.
    2. Koka upp olivolja tillsammans med strimlad chili och hel vitlök. Låt puttra en stund utan att vitlöken tar färg, sila ren oljan.Slå den varm över pastan.
    3. Garnera med hackad persilja, parmesan prova även fattigmans-parmesan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben