Går bra att dubbla eller trippla. Kan tillagas i förväg och återuppvärmas i ugnen just innan avätning. Att servera med grönsallad.
Ingredienser
150 g spaghetti
1 msk olivolja
1 lök
2 vitlöksklyftor
3 ägg
1 1/2 dl grädde
150 g riven getost
Salt
Peppar
1 msk timjan
6 torkade tomater, fint hackade
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Koka spaghettin al dente enligt förpackningen, och låt den rinna av.
Hacka lök och vitlök och fräs dem i olivoljan i ca tre minuter. Vispa upp äggen i en skål, blanda dem med grädden och 100 g av den rivna getosten, salta och peppra.
Häll spaghetti, lök, vitlök, timjan och de torkade tomaterna i skålen. Överför därefter blandningen till en låg form och strö över resten av getosten.
Låt stå i ugnen i ca 20 minuter.