Spenat- och ostfyllda smördegspiroger
Serverar:
12 portioner
Perfekta och godaste mellanmålet, picknickmaten...
Ingredienser
2 smördegsplattor
250 g fryst bladspenat
1 finhackad vitlöksklyfta
2 dl lätt crème fraiche franska örter
1 dl riven Västerbottensost
2 krm malen muskotnöt
1 uppvispat ägg till pensling
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°.
Tina bladspenaten och blanda den med vitlök, crème fraiche och riven ost. Smaka av med muskot, salt och peppar.
Kavla ut smördegen och skär upp vardera ark i 6 lika stora trekanter.
Klicka ut krämen och vik in hörnen mot mitten. Pensla med ägg.
Grädda i 15 min eller tills de har fått fin färg.
Liknande recept
Grekisk spenat-/fetaostpaj
4.8
1 h
6-8
6
Ostfylld frukostkorv med bacon.
4.8
15 min
4
10
Ostfyllda kycklingfiléer med bacon
4
4
1
Ostfyllda schweizerbiffar
4.5
4
4
Spenat- och fetaostpaj
4.3
45 min
4-6
1
Ostfyllda kycklingfiléer med bacon
4.8
4
7
Smördegspiroger med tacofyllning
4.7
3
2
4-peppar ostfylld kotlett med en underbart god sås.
4.6
4
22
Smördegspirog med spenat
30 min
2-3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!