Spenatomelett

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott och lätt.

Ingredienser

  • 400 g färsk eller fryst bladspenat
  • 1 gul lök
  • Smör
  • Salt
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • Tomater
  • Instruktioner

    Skölj färsk spenat eller tina den frysta. Finhacka löken. Fräs den mjuk i lite av smöret i en kastrull på svag värme. lägg i spenat och låt den fräsa ett par minuter. Smaksätt med salt. Vispa ihop ägg, vatten och lite salt. Grädda omelettsmeten i smör i en liten stekpanna på medelstark värme. Rör i smeten under tiden så omeletten blir krämig. När omeletten har fin färg på undersidan, lägg på spenaten, vik omeletten dubbel och stjälp upp den. Servera tomater till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben