Italiensk spenatomelett

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabblagat! Energi per portion 227 kcal

Ingredienser

  • 1 påse mixsallad (125 g)
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 150g färsk bladspenat
  • 6 ägg
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skölj salladen och slunga den torr. Skala och skiva lök och vitlök. Stek rödlöken mjuk och glansig i olivolja. Tillsätt vitlök och spenat i stekpannan, fräs tills spenaten mjuknar. Rör ihop ägg, ost, salt och peppar. Häll blandningen i pannan. Stek på medelvärme tills omeletten nästan stelnat. Vänd den och stek ytterligare 1–2 min.
    2. Servera med salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben