Stark och kryddig griljering

Förslag till skinkans griljering.

Ingredienser

  • ½ dl senapspulver, Colmans
  • 2 msk brun farin
  • 2 krm malda nejlikor
  • 1-2 msk vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Blanda ingredienserna till griljeringen. Ta bort svålen på skinkan och skär även av det mesta av fettet. Lägg skinkan på ett ugnssäkert fat eller på galler i en långpanna och bred eller pensla griljeringen på skinken. Placera skinkan mitt i ugnen i 10-15 minuter tills ytan fått fin färg.
    3. Griljeringsförslaget räcker till en skinka på 3-4 kg.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (1)

    bocuracao 30 december 2008

    Jag har bara en kommentar! JÄTTEGOTT! Bo

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben