Serverar: 4 portioner
Sätt ugnen på 100 grader. Putsa harlåren. Hacka putset och blanda med fläskhacket. Salta och peppra harlåren in- och utvändigt, fyll med fläskhacket, rulla ihop. Bred ut späckskivorna, lite omlott i två rektanglar och jämna till kanterna. Rulla in harlåren, bind runt med steksnöre. Ugnsstek i cirka 30 minuter tills innertemperaturen är 62-66 grader, högre temperatur kan ge segt kött. Ta ut harrullarna och låt dem vila i aluminiumfolie tills resten är klart. Skiva potatisen, skär skinkan i små tärningar. Stek potatisen gyllenbrun i smör, tillsätt skinkan, fräs en kort stund. Häll på grädden, koka i några minuter. Lägg i pastan i potatiskoket, låt den bli varm. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt det mesta av osten. Skiva schalottenlöken, fritera skivorna i het olja. Skär harrullen i skivor och lägg upp dessa på pasta och potatisbädd. Strö över friterad lök och resten av osten.