Stekt squash

Serverar: 2 portioner

Tid: 25 minuter

Gott som tillbehör till kött eller fågel.

Ingredienser

  • 1 squash
  • 1 gul lök
  • 1 tomat
  • 1 msk smör eller olivolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk timjan
  • ev . pressad vitlök
  • Instruktioner

    Skala och skär squshen i ½-cm tjocka skivor. Salta squashskivorna och lägg på hushålspapper och låt stå ca1 timma och dra ur vätska, ( annars drar de till sig för mycket olja vid stekning ) torka av dem. Doppa dem sedan i uppvispat ägg och i saltat- och pepprat ströbröd. Stek skivorna på svag värme på båda sidor. Fräs finhackad gul lök och lägg en klick på varje skiva och toppa med en tomatskiva.Servera som tillbehör till fisk- kyckling, kött eller på grönsaksfatet.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    SellIda 21 december 2007

    Det är jätte gott att bara använda som pålägg på smörgåsen också. Tummen upp!

    Relaterade Artiklar

    Zucchini
    Zucchini, squash, courgette, samma grönsak med olika namn beroende...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben