Stekta champinjoner med vitlök och persilja

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Enkelt till grillningen eller på buffébordet.

Ingredienser

  • 2-3 msk Olivolja
  • 3 hg Champinjoner
  • 1 klyftad Vitlök
  • Salt
  • Peppar
  • Persilja
  • Instruktioner

    Värm upp oljan i stekpannan. Lägg i champinjonerna. Helst små och hela men dela om de är lite större. Pressa i en vitlöksklyfta. Salta & peppra. Mot slutet av stekningen lägger du i den hackade persiljan och steker vidare en liten stund tills champinjonerna är lagom bruna och fina.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lars222p 1 mars 2010

    goda champinjoner till förrätt med lite flingsalt o olivolja

    Relaterade Artiklar

    Svampdax!
    Äntligen är det svamptider! Det är det bästa med att sommaren börja...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben