Stekt ris med vitlök

Serverar: 1 portioner

En god och snabb rätt.

Ingredienser

  • 250 g kokt ris
  • 1 ägg
  • 2 msk vitlök, rostade
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 1 röd chili, hackad
  • 1 msk ostronsås
  • 1 msk soja
  • 1 tsk socker
  • 1 liten skivad salladslök
  • 1 liten koriander, hackad
  • 2 msk matolja
  • Instruktioner

    Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Lägg i äggen och stek 1 minut. Tillsätt kokt ris, salladslöken, ostronsåsen, sojan, sockret och stek dem 2-3 minuter. Lägg i den rostade vitlöken och rör om. Lägg på koriander innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Indonesisk matlagning
    Indonesier är förtjusta i maträtter med kycklig, höns, gris, ris och r...

    Indien!
    I Indien blandar man aldrig rätterna, dessutom äter man med fingrarna....

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben