Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme
Supergott! Åt det här när jag var på en resa till Vietnam nyligen! Blev helt beroende av det här och åt det varje dag. :P
Gör så här: Koka riset och ställ sedan undan. Hetta upp oljan i en wok. Lägg ner nötterna och fräs tills dom blivit gyllenbruna. Häll ner i en skål och lägg åt sidan. Skär salladslöken i strimlor och strimla morötterna. Wooka grönsakerna i 3-5 minuter. Stek kycklingen och lägg i tillsammans med ärtorna. När allt är wookat lägg i riset. Smaksätt tillsist med fiskolja och soja. Rör runt en liten stund. Om man vill smaksätta lite mer kan man ställa fram sötsursås eller chilisås och äta till. Men är också mycket gott utan några såser.
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Jätte-jätte gott och superenkelt. Upptäckte att det är jätte-jätte lätt att bränna cashewnötter. Var försiktiga om ni inte vill titta på snygga brandmän.
så enkelt och gott!
gott 1 det här kommer jag att göra fler gånger. tack
Gjorde det här till middag igår. Alla, inklusive min 5-åring tyckte att det var supergott. Tack!
Gott, även utan fisksåsen, det här blir det fler gånger.
Verkligen Supergott! och perfekt till matlåda
Det här var riktigt gott!