Stekt ris med makrill

Serverar: 1 portioner

Stekt ris med makrill.

Ingredienser

  • 300 g kokt ris
  • 1 ägg
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 110 g makrill
  • 1 röd chili, hackad
  • 100 g sparris, skurna i 2 cm breda strimlor
  • 6 plommontomater
  • 1 msk ostronsås
  • 1 msk sojasås
  • 1 msk socker
  • 2 msk matolja
  • Instruktioner

    Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Lägg i äggen och stek 1 minut. Lägg i makrill, sparrisen och stek dem ca 1 minut. Tillsätt kokt ris, tomaterna, ostronsåsen, sojasåsen, sockret och stek dem 3-4 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben