Stompa i stekpanna
Serverar:
10-15 portioner
Gott och enkelt matbröd.
Ingredienser
5 dl filmjölk
1 1/2 dl sirap
4 tsk brödkryddor
2 tsk salt
2 tsk bikarbonat (eller 4 tsk bakpulver)
2 dl grahamsmjöl
5 dl vetemjöl
8 dl rågsikt (ca)
Instruktioner
Blanda mjölsorterna och kryddorna. Slå på fil och sirap. Blanda till en deg.Dela upp i 20 runda bollar kavla ut med kruskavel. Värm en stekpanna (torr).
Grädda 1-1 1/2 min på varje sida. Dela kakorna på mitten och frys in.
Liknande recept
Stompa
5
15
2
Fläskkotletter i stekpanna med lock
5
45 min
4
1
God Stompa
5
45 min
20
1
Tunnbröd i stekpanna
1 h 30 min
15-16
2
Snabblagad gräddomelett à la stekpanna
20 min
4-5
Laxstuvning på stompa
20 min
2
Traditionell mjukkaka - i stekpanna
4
14
2
Glutenfri stompa (stekpannebröd)
40 min
5
Styvmors Stompa
5
1 h 30 min
10-20
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!