Strimmelbiff

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Ett klassiskt recept i vår familj, serveras med hasselbackpotatis om man har gott om tid, pommes om man är fredagstrött.

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • 2 gula lökar
  • 400 g champinjoner (en burk hela eller ännu hellre kvartade färska)
  • 2 ½ dl bearnaisesås, varm
  • Salt
  • Peppar
  • Margarin till stekningen
  • Instruktioner

    1. Skär lövbiffen i strimlor
    2. Skiva löken och mjukstek den i en stekpanna Fräs svampen och ta undan
    3. Stek lövbiffen på ganska hög värme, salta och peppra.
    4. Lägg upp på ett serveringsfat, lägg på löken och toppa med champinjonerna. Slå såsen över.
    5. Servera med varma grönsaker och potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben