Stugans kasslergryta

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Man kan laga grytan i förväg, ta med till stugan och sedan värma den försiktigt.

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 200 g skivade champinjoner
  • 1-2 msk smör
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 100 g ädelost
  • 2 dl créme fraiche, gärna lätt
  • Ev dill
  • Instruktioner

    Fräs svampen i matfett tills det knäpper i den. Strimla kasslern och blanda ner däri, Strimla och ansa paprikorna, och låt dem fräsa med en stund. Smula ner osten, rör om och låt den smälta. Blanda ner creme fraichen och låt grytan sjuda upp och bli genomvarm. Servera med pasta, ris eller potatis. Strö gärna över litet dill.

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben