Supergod köttfärslimpa

Serverar: 5 portioner

Tid: 50 minuter

Lättlagat.

Ingredienser

  • 2 dl gräddfil
  • Ca 750 g köttfärs
  • 1 ägg
  • Sröbröd ca 4 msk
  • 1 paket fransk löksoppa (pulver)
  • Ärtor och morötter (burk)
  • Riven västerbottensost
  • 1 pkt bacon
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ingredienserna väl. Forma till en limpa. Fyll med ärtor och morötter, riven västerbottensost. Linda in den i bacon. Lägg på en smord plåt. In i ugnen i ca 40 minuter. Servera med kokt potatis, gräddsås lingon och saltgurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    beca 3 september 2009

    Verkligen supergod och saftig. Jag brukar utesluta ärterna och morötterna i smeten och servera dom bredvid. Som sås brukar jag använda Keldas gräddsås.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben