Supergod kola

Serverar: 60 portioner

Julgodis

Ingredienser

  • 100 g svenskt smör
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl farinsocker
  • ½ tsk salt
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl honung
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Koka kolan cirka 20 minuter. Gör sedan kulprov. Slå upp den färdiga kolan på smörpapper och ställ kallt. Skär den sedan i bitar och slå in i smörpapper.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    mumsigt 4 december 2007

    Oj det där var bättre recept på kola än mitt eget .Sparar på en gång.Tack så mycket

    MalinF 23 januari 2009

    Jättegod kola, men det blev ju inte alls som på bilden utan mer kola-aktigt:P

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben