Supergott LCHF bröd!

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt, supergott och läckert till buffén om man så önskar! Familjen favvobröd:-)

Ingredienser

  • 1 dl skalade sesamfrön
  • 1/2 dl solroskärnor
  • 1 msk linfrön
  • 1 msk kruskakli
  • 1 tsk bakpulver
  • 250 gram keso
  • 3 st ägg
  • salt
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla ingredienser och bred ut ett tunt lager på ugnsform med smörpapper. Grädda på 225 grader i ca 15 minuter eller tills brödet fått fin gyllenbrun färg.

    Liknande recept

    4.7
    15 min
    12
    1
    4.2
    30 min
    2-3
    15
    4.6
    1 h 40 min
    2
    28
    4.8
    1 h
    2
    10

    Kommentarer (2)

    ellsa 15 augusti 2010

    Jag är glutenallergiker och skulle gärna baka bröd enligt LCHF - men tyvärr tål jag inte ägg heller, och jag har inte hittat ett enda LCHF brödrecept utan ägg=( Någon som vet om man kan ersätta äggen med något??

    malinzko 3 januari 2013

    Sojamjöl skall kunna ersätta ägg..!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben