Supersnabb rabarberpaj

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Snabb och väldigt god.

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 4 dl mjöl
  • 1 tsk. bakpulver
  • 1 dl socker
  • ½ dl pärlsocker
  • Ca ½ l skurna rabarber
  • Instruktioner

    1. Smält smöret i en kastrull. Blanda mjöl och bakpulver och rör i det tillsammans med socker. Bred ut den något lösa degen i en form och tryck ut den.
    2. Lägg på rabarber så det täcker hela pajbotten och grädda i 175º i 20-30 min. Ta ut den och strö på pärlsocker medan den är varm.
    3. Servera den med vispad grädde, vaniljglass eller vaniljsås

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben