Supersnabb rabarberpaj
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
40 minuter
Snabb och väldigt god.
Ingredienser
200 g smör
4 dl mjöl
1 tsk. bakpulver
1 dl socker
½ dl pärlsocker
Ca ½ l skurna rabarber
Instruktioner
Smält smöret i en kastrull. Blanda mjöl och bakpulver och rör i det tillsammans med socker. Bred ut den något lösa degen i en form och tryck ut den.
Lägg på rabarber så det täcker hela pajbotten och grädda i 175º i 20-30 min. Ta ut den och strö på pärlsocker medan den är varm.
Servera den med vispad grädde, vaniljglass eller vaniljsås
Liknande recept
Vivis rabarberpaj
4.5
10
Rabarberpaj med krämig fyllning
4.4
6-8
10
Enkel rabarberpaj
3.8
30 min
6
3
Vårens rabarberpaj
4.5
1 h 30 min
8
1
Frasig rabarberpaj eller äppelkaka
4.8
4
7
Kickis knäckiga rabarberpaj
4.6
30 min
6
66
Supersnabb och jättekladdig kaka.
3.7
20 min
4-6
6
Rabarberpaj
4.8
6-8
8
Rabarberpaj
4.7
6
15
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!