Sveriges "bästa" kycklingrecept!

Serverar: 4 portioner

Sveriges "bästa" enligt Guldfågeln. Det finns säkert något godare recept men detta smakade inte fy skam.

Ingredienser

  • 3-4 kycklingfiléer
  • 1 påse färsk bladspenat
  • Olivolja
  • 1 dl hackade marinerade soltorkade tomater
  • 1 dl hackade marinerade vitlöksklyftor
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • Dijonsenap, efter eget tycke och smak
  • Japansk soja
  • Salt
  • Peppar
  • Tillbehör
  • 4 portioner pasta
  • Instruktioner

    Skär kycklingen i bitar och fräs i lite olja. Lägg ner spenaten och låt den "vissna". Tillsätt vitlök och tomater (utan marinad) och grädden. Koka upp och smaka av med senap, soja, salt och peppar. Låt alla smaker puttra ihop ca 10 minuter. Servera med pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mnbvcxz 23 maj 2010

    Det var det godaste i kycklingväg som jag har ätit.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben