sweet chili torsk

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 40 minuter

En god fiskrätt som passar till vardag och fest.

Ingredienser

  • 800 g torsk
  • 2 creme fraiche med sweet chili
  • 2 purjolökar
  • 3 paprika i olika färger
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Margarin till stekning
  • 1 fiskbuljongtärning
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg fiskblocken i en ugnsfast form, krydda med citronpeppar. Fräs lök och paprika (strimlor) i en kastrull Blanda i vitlök, cremefraiche, buljongtärning och låt koka ihop. Slå blandningen över fisken och gratinera i 175 grader ca 30 min eller tills fisken är klar.
    2. Äts med pressad potatis och en grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben