Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och mjöla en rund bakform ca 25 cm i diameter.
Smält smöret. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda i mjöl och bakpulver. Riv skalet på citronen och pressa ur citronsaften och blanda i. Rör ner kesellan.
Strö på hälften av kanelsockret.
Klicka på resten av smeten och strö sen över resten av kanelsockret. Grädda i ca 40 minuter.
ja, du har rätt. Man häller i halva smeten och sen halva kanelsockret, sen resten av smeten och ovanpå där resten av kanelsockret.
Förlåt mitt slarv, jag ska redigera det
Hälsningar Mafia
beca9 november 2011
Vilken!! god kaka. Den kommer jag att baka många gånger.
Tack för receptet.
annan512 november 2011
Åh vilken enkel o god kaka! Jag gjorde den med glutenfri mjölmix och den blev perfekt! Tak för ett bra recept!
Hej Ska man varva smeten och strösslet i formen?
ja, du har rätt. Man häller i halva smeten och sen halva kanelsockret, sen resten av smeten och ovanpå där resten av kanelsockret. Förlåt mitt slarv, jag ska redigera det Hälsningar Mafia
Vilken!! god kaka. Den kommer jag att baka många gånger. Tack för receptet.
Åh vilken enkel o god kaka! Jag gjorde den med glutenfri mjölmix och den blev perfekt! Tak för ett bra recept!