Tacofisk

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 25 minuter

Busenkelt

Ingredienser

  • 600 gr torsk
  • 1 tsk salt
  • 2 1/2 dl mellangrädde
  • 1/2 dl tacosås medium
  • 2 dl riven ost
  • 15-20 st tortillachips
  • Instruktioner

    Sätt ugn på 225 gr. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik i hop fiskfillerna om de är tunna. Lägg i en ugnsfast form lätt smord. Blanda grädde,tacosås och ost. Häll det över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken mitt i ugnen ca:25 min Servera med ris och en god sallad

    Liknande recept

    4.3
    25 min
    4
    23
    4.1
    30 min
    5
    6
    3
    30 min
    6
    1

    Kommentarer (2)

    saaandris 25 juni 2009

    Det här låter supergott, helt klart värt att prova :)

    EvisW 10 december 2009

    Jättegott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben