Tacofisk med tortillachips

Serverar: 4 portioner

Detta är ett riktigt höjdarrecept som nog går hem hos stor som liten, man som kvinna. Testa och njuuuut! Ps: Testat att göra det med eller utan tortillachips och det blev gott på vilket sätt jag än gjorde.

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé, t ex torsk
  • 1 tsk salt
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • ½ dl tacosås, medium eller hot (jag använde tacokrydda i påse)
  • 2 dl riven ost
  • 15-20 tortillachips (jag använde lite ströbröd )
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
    3. Blanda grädde, tacosås (eller tacokrydda) och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över (eller strö över lite av ströbrödet). Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 minuter.
    4. Servera med kokt potatis eller ris och gärna med en extra klick hot tacosås.

    Liknande recept

    4.3
    25 min
    4
    23
    4.1
    30 min
    5
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben