Detta är ett riktigt höjdarrecept som nog går hem hos stor som liten, man som kvinna. Testa och njuuuut!
Ps: Testat att göra det med eller utan tortillachips och det blev gott på vilket sätt jag än gjorde.
Ingredienser
600 g fiskfilé, t ex torsk
1 tsk salt
2 ½ dl mellangrädde
½ dl tacosås, medium eller hot (jag använde tacokrydda i påse)
2 dl riven ost
15-20 tortillachips (jag använde lite ströbröd )
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
Blanda grädde, tacosås (eller tacokrydda) och ost.
Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över (eller strö över lite av ströbrödet). Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 minuter.
Servera med kokt potatis eller ris och gärna med en extra klick hot tacosås.