Serverar: 4 portioner
Tid: 25 minuter
Snabb och god. En klar favorit i vår familj.
Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfileérna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen i ca 25 min. Servera med kokt potatis eller ris. Servera gärna med en extra klick hot tacosås.
Det var en jätte god fisk rätt Jag uteslöt Chipsen Mvh GunBrith
Äntligen hitta jag ett fisk recept med jätte god smak. Det här kommer jag göra flera gånger. TACK!
Jättegod maträtt. utesluter chipsen och osten dock, då blir den lite nyttigare :)
prövade det här igår och det var jättegott kommer att göras flera gånger
Supergott och superenkelt! Är en klar favorit hos oss. Har gjort det flera gånger med lite variationer. Kan rekommendera nya "Torsk i portionsbitar" från Findus. Går snabbare att tina. Har även prövat tortillachips med ostsmak som ger en extra krydda åt hela rätten. Tvärtemot GunBrith så vräkte jag på chipsen som krossats ordentligt i en bunke med staven till morteln. Det är ju chipsen som "gör" hela anrättningen. Tack för receptet!
Otroligt gott och enkelt!! Gillar inte smaken av fisk, så det här var helt perfekt för mig..
Gott!!!
Det här var jättegott! Toppbetyg från alla runt middagsbordet. Jag ökade på grädden och använde mig av Tortilla Cheese chips - det var väldigt smidigt o oväntat gott! Tack för receptet, MrsC!
Alltid en succé hemma hos oss. Tack för ett bra recept! :)
Jättegod rätt, kände knappt fisksmaken. Detta kommer jag att göra fler gånger och rekomenderar varmt det här receptet till andra!
Jättegott!! Passade både stor och liten i familjen!
Så otroligt gott, kommer definitivt att göra detta fler gånger.
Gjorde nog lite för mycket extra sås så det blev lite blött, nästa gång ska jag följa receptet ordentligt:-) Men mina chips blev inte så där knapriga och fina som de ser ut på bilden?
Jättegott, kommer att göra om detta fler gånger
..Det här var den godaste fiskgratängen jag någonsin ätit.
Tack...vad roligt att det smakade bra :-)
Väldigt gott fast det inte ens smakade tacos... Använde mild tacosås för barnens skull. Tack för ett kanon enkelt och gott recept!
Väldigt gott, en rätt som man gärna gör igen :)
Enkel o god fiskrätt. Använde 1 dl taco sås istället och nästa gång kommer det att bli lite fler chips också;-)
Helt ok fiskrätt. Använde medium stärk sås, men det hade nog blivit något bättre med stärk. Blev ingen styrka alls då grädden mildrar ganska mycket. Gjorde den på en blandning av torsk och hoki. Serverade ris och en sallad till. Vårt betyg blir en 3. Ett plus för lättlagad!
perfekt sätt att ta reda på öppnade chipspåsar som blivit mjuk,jättegott,omtyckt på förskolan
Supergott!! Blir garanterat fler gånger! Maken var otroligt skeptisk innan men åt me god aptit, i han gillar inte fisk.. Hade i lite chilisås också..
Jättegott och hela familjen gillade det jättemycket...kryddade till det med extra chili och lite mer grädde och tacosås...super