Tacofisk

Serverar: 4 portioner

Serveras med potatis eller ris använder man mild tacosås passar den bra som barnmat OBS! Krydda efter egen smak , lätt att fisken blir smaklös

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé tex torsk
  • 1 tsk salt
  • 2 1/2 dl grädde
  • 1/2 dl tacosås
  • 2 dl riven ost
  • tortillachips
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader 2. Tina fisken om den är frusen 3. Salta fileérna och lägg dem i en smord ugnssäker form 4.Blanda grädde, tacosåsen och ost. Häll sen över fisken 5.Krossa chipsen och strö över 6.Stek fisken i mitten av ugnen

    Liknande recept

    4.3
    25 min
    4
    23
    4.1
    30 min
    5
    6
    5
    25 min
    4-5
    2
    3
    30 min
    6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben