Tacofisk

Serverar: 4 portioner

Gott och smidigt

Ingredienser

  • 600 g fiskfilè
  • salt
  • vitpeppar
  • 3 dl grädde
  • 1½ dl hot tacosås
  • 2-3 dl riven ost
  • 15-20 tortillachips
  • Instruktioner

    Krydda fisken och lägg den i en form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll det över fisken. Ströpå krossade chips. Gratinera i 225 grader ca 25 minuter

    Liknande recept

    4.3
    25 min
    4
    23
    4.1
    30 min
    5
    6
    5
    25 min
    4-5
    2
    3
    30 min
    6
    1

    Kommentarer (1)

    epi 19 mars 2008

    Blev super gott. Maken och yngsta sonen tyckte jag gjort för lite. Tack!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben