Tacofisk med bulgur smalmat

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

ytterligare en favorit som jag äter ofta

Ingredienser

  • 600 g fiskfile tex torsk eller hajmal
  • 1 tsk flytande margarin
  • 2 dl matlagningsgrädde (max 7%)
  • 1 dl tacosås
  • 2 dl riven ost ( max 17%)
  • 2 dl tacochips
  • 2 dl bulgur
  • Salt
  • Peppar
  • Garnering
  • Purjolök, strimlad
  • Instruktioner

    Tillaga bulgur enligt anvisningarna på paketet. Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta på fiskfileerna. Blanda grädde med tacosås och riven ost. Häll blandningen över fisken. Krossa tacochips och strö över fisken. Gatinera i ugn 225 grader ca 30 min. Servera med grönsallad och en salsa

    Liknande recept

    4.3
    25 min
    4
    23

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben