Tacogryta med kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Hela familjen jublade. Och till oss äldre gjorde jag en stark sås med cream fraiche paprika & chili + lite grädde.

Ingredienser

  • 700 g lårfile av kyckling
  • 1 burk (350g) mild tacosås
  • Salt
  • Peppar
  • ½ purjolök
  • Kokt ris
  • Majs
  • Instruktioner

    Skär köttet i bitar. Koka upp taco såsen i en gryta. Lägg ner köttet lite i taget så att grytan kokar hela tiden. Koka upp och låt koka i 10 minuter. smaka av med salt och peppar. Skiva purjolöken och tillsätt den. Servera med kokt ris och majs.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    LizzyElisabeth 18 november 2009

    Andra gången jag lagade detta. Brynte jag kycklingen och hällde tacosåsen över, lätt koka ett par minuter och strödde purjolöken över.. Snäppet godare och betydligt enklare.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben