Tapas - Örtmarinerade kronärtskockshjärtan

Lite smått och gott!

Ingredienser

  • 1 burk kronärtskockshjärtan, ca 400 g
  • 2 msk bladpersilja, grovhackad
  • 2 msk timjan, grovhackad, eller 1 tsk torkad
  • 2 msk körvel, grovhackad, eller 1 tsk torkad
  • Marinad
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk vatten
  • 1 dl kallpressad olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • ½ tsk salt
  • Nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär skockhjärtan i skivor, lägg upp dem på ett fat tillsammans med örterna.
    2. Vispa samman marinaden och häll den över skockorna.
    3. Låt dem marinera i kylen minst 3 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben