Tapas - Vitlökschampinjoner

Variera med exempelvis karljohanssvamp eller skogschampinjoner. Lite sherry och chili sätter fart på anrättningen.

Ingredienser

  • 200 g färska champinjoner
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk finhackad schalottenlök
  • 5 vitlöksklyftor, hackade
  • 1/2 chilifrukt, finhackad
  • 2 msk torr sherry
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • Instruktioner

    1. Ansa svamparna och skär dem i stora bitar. Stek svampen i olivolja på medelvärme. Tillsätt schalottenlök, vitlök, chili och sherry efter 5 minuter och låt steka i ytterligare några minuter. Salta och peppra.
    2. Strö över persilja och servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben