Tessans balsamicosås
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
En touch av konjak
Ingredienser
2-3 msk råsocker
3 msk lagrad konjaksbalsamvinäger
4 dl rött vin
3 msk kalvfondskoncentrat
1 msk maizena
2 msk kallt smör
ev salt
Instruktioner
Smält sockret. Tillsätt balsamvinäger, vin och fond. Koka samman i 15 min.
Rör ner maizena utblandat i lite vatten och koka samman.
Ta av från värmen/varmhåll till servering, tillsätt sedan smöret klickvis.
Smaka av med salt och socker.
Liknande recept
Balsamicosås
5
4
3
Tessans baconsås
4.7
20 min
4
6
Rostas med balsamicosås
4
4
1
Serranolindad fläskfilé med balsamicosås
4.9
4
18
Serranolindad pangasiusfilé med balsamicosås
3.7
40 min
4
3
Kyckling a la Tessan
4.2
30 min
5
4
Salviakotletter i ljuvlig balsamicosås LCHF
5
30 min
4-6
3
Hallon och maränger i balsamicosås
4
1
Färsbiffar med balsamicosås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!