Färsbiffar med balsamicosås

Serverar: 4 portioner

Gott och färggrant!

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 2 msk vatten
  • 75 g Apetina
  • 1 msk smör
  • 3 dl Kelda sås crema balsamico
  • Ris till 4 portioner
  • Valfri sallad
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med salt, peppar, vitlök, persilja och vatten till en jämn smet. Smula ner osten och blanda den ordentligt med färsen. Forma färsen till 8 biffar och stek dem i smör 3-4 min per sida.
    2. Värm såsen under omrörning.
    3. Servera biffarna med såsen, ris och sallad.
    4. Tips! Tomat- och löksallad passar väldigt bra till denna rätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben