Thai kycklinglåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Gott, enkelt och mättande. Mycket uppskattat av människor i de flesta åldrar, även om det inte är något för de allra minsta.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 stor burk Crème fraiche (500 g tror jag det är)
  • vitlökspulver/färsk pressad vitlök
  • lökpulver/finriven lök
  • sweet chilisås
  • svartpeppar
  • salt
  • riven ost
  • Tillbehör
  • Ugnsform med kant
  • Kokt ris
  • Instruktioner

    1. Blanda creme fraich, sweetchilisås och vitlök efter smak samt smaka av med salt och svartpeppar. Lägg kycklingfiléerna i ugnsformen och häll blandningen över. Se till att det täcker. Strö över riven ost. Gratineras ca 20-30 min beroende på hur tätt kycklingen ligger och ugnen. Kontrollera genom att skära i en.
    2. Serveras med kokt ris och tomater.

    Liknande recept

    3.3
    20 min
    3-4
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben