Pad Thai

Serverar: 4 portioner

Gott med thai ibland!

Ingredienser

  • 200 g risnudlar
  • 1 - 2 vitlöksklyftor
  • 2 ägg
  • 2 tsk olja
  • 2 kycklingfiléer
  • 5 salladslökar
  • 3 morötter
  • 150 g färska böngroddar
  • 3 msk soja
  • 1 tsk chilisalt
  • peppar
  • ingefära
  • Instruktioner

    1. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
    2. Häll lite olja i en wok eller stekpanna. Lägg i pressad vitlök, uppvispat ägg och krydda med ingefära. Rör tills ägget blivit äggröra. Lägg åt sidan.
    3. Skär kycklingen i strimlor. Skala och riv morötterna. Skär salladslöken fint.
    4. Hetta upp olja i pannan och lägg i kycklingstrimlorna. Fräs dem under omrörning tills de nästan är färdiga.
    5. Tillsätt morötter, salladslök, böngroddar och chilisalt. Låt fräsa en kort stund.
    6. Tillsätt nudlar, soya och äggröran.

    Liknande recept

    3.3
    20 min
    3-4
    7

    Kommentarer (1)

    windmillmosh 18 december 2009

    Måste säga att det smakade okej men inte mer. Blev en liten konstig smak i munnen av detta receptet och påminner inte speciellt mycket om det man kan äta ute. Men helt okej som maträtt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben