Thaikryddad kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Lätt att göra och är jättegott. Om du inte gillar ärter, så kan du lämna bort dem, som jag gjorde, det är ändå så gott.

Ingredienser

  • 4 kycklingfileér
  • 400 g kokosmjölk
  • 2 limefrukter
  • el 1 citron
  • 1 knippa färsk koriander
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 msk strösocker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk chilipeppar
  • 250 g frysta gröna ärter
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt instruktionerna på paketet. Häll kokosmjölken i en kastrull. Blanda ned rivet skal av lime, hackad koriander (ta även med stjälkarna), pressad vitlök, socker, salt och chilipeppar, koka upp medan du finstrimlar kycklingen. Lägg i den finstrimlade kycklingen och låt sjuda i 5 minuter. Häll på ärtorna, koka upp. Dra från värmen och rör i pressad lime.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben