Thaikyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabb och enkel kycklingrätt

Ingredienser

  • 3-4 kycklingfiléer
  • Olja
  • Salt
  • Peppar
  • 1 påse wokgrönsaker (classic)
  • 1 förpackning Kelda Thaisoppa
  • 1 pkt matlagningsgrädde
  • 2 msk mjöl
  • 1-2 dl cashewnötter
  • Instruktioner

    Strimla kycklingen och stek i lite olja. Salta och peppra. Woka grönsakerna och blanda med kycklingen. Häll på kelda thaisoppa och låt koka upp. Blanda ut mjölet med lite matlagningsgrädde och häll i grytan. Låt koka upp och häll sedan i resten av grädden. Lägg i cashewnötter vid serveringen (kan också vara som tillbehör). Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    4.6
    45 min
    4
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben