Thaikyckling med glasnudlar

Serverar: 2 portioner

Tid: 50 minuter

God kycklingwok!!

Ingredienser

  • 250 g strimlat kycklingfilé
  • 1 dl sweet chilisås
  • ½ dl rapsolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk hackad färsk ingefära
  • ½ msk pressad citron
  • ½ msk soja
  • 1 tsk oyster sauce
  • Salt
  • Peppar
  • ½ späd purjolök
  • 2 morötter
  • ½ rödlök
  • 100 g sockerärtor
  • 1 röd paprika
  • ½ liten zucchini
  • 1 dl grädde
  • 300 g tillagade glasnudlar
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienserna till marinaden. Lägg i kycklingstrimlorna och marinera över natten. Strimla alla grönsaker. Hetta upp en wokpanna. Bryn kycklingstrimlorna hastigt i olja. Vänd ner de strimlade grönsakerna. Vänta någon minut, sväng runt på woken. Slå grädden i panna, lägg ned nudlarna och låt koka ihop. Krydda med lite av marinaden och smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    4.6
    45 min
    4
    6

    Kommentarer (1)

    sofieoibjarred 28 november 2011

    Mycket gott! Enkelt att laga. En av familjens favoriter just nu...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben