Tomat- och auberginesallad

Serverar: 8-10 portioner

Ett lika snabbt som läckert tillbehör som pryder sin plats på buffébordet.

Ingredienser

  • 10-12 tomater, gärna i olika färger
  • 1 aubergine
  • ½ dl olivolja
  • 2-3 dl ruccolasallad
  • Färsk timjan
  • ½ dl rostade pinjenötter
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tärna tomater och aubergine. Hetta upp olivoljan och fräs auberginetärningarna mjuka i den. Blanda aubergine- och tomattärningarna. Vänd ner ruccola och finhackad timjan.
    2. Rosta nötterna i torr stekpanna, passa noga så att de inte bränns vid. Vänd ner nötterna i salladen och smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben