Tomat- och avokadosallad med ryggbiff eller kyckling

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Om man inte vill ha någon traditionell kolhydratkälla till måltiden kan man spara kolhydraterna och, som här, välja en fruktsallad till efterrätt istället.

Ingredienser

  • 1 avokado
  • 20 sötmandel
  • 20 cocktailtomater
  • 60 gram röd lök
  • 2 aprikoser torkade
  • 1 tsk vit balsamvinäger
  • 300 gram ryggbiff/kycklinglårfilé
  • 2 frukter
  • Instruktioner

    Skär avokadon och tomaterna i bitar. Hacka löken. Grovhacka sötmandeln och skär aprikosen i strimlor. Blanda alla ingredienser, häll på vinägern och blanda om ordentligt. Servera med stekt kött eller kyckling. Ta en frukt, eller 100-150 gram fruktsallad per portion, till efterrätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben