Tomat- och salamisås

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 20 minuter

Hela familjens favorit.....

Ingredienser

  • ca 250 g rökt skinka
  • ca 150 g salami
  • 1 ask körsbärstomater
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 250 ml sojagrädde (alt annan grädde)
  • 1 stor burk lätt creme fraiche (kokbar)
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Ev riven ost
  • Maizenaredning
  • Instruktioner

    1. Strimla skinka o salami. Halvera tomaterna. Fräs detta ihop med en pressad vitlöksklyfta i lite olja eller smör. Blanda ner creme fraiche o grädde och låt koka upp under omrörning. Salta o peppra efter smak. Ibland har vi i riven ost, ibland inte. Beror på om vi har det hemma eller ej.. Strö över lite maizenaredning för tjockare konsistens. Om man önskar det...
    2. Servera med pasta o kokt broccoli.
    3. JÄTTEGOTT!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben