Tomat- och tonfisksoppa

Serverar: 4 portioner

En soppa som jag gjorde igår och barnen åt tills det tog slut. Hade räknat med att det skulle bli över, men icke.

Ingredienser

  • 2½-3 l vatten
  • 500 g passerade tomater
  • 370 g tonfisk
  • 1 tsk röd currypasta
  • 2 st buljongtärningar
  • 2½ dl frysta blandade grönsaker
  • 250 g spaghetti
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka upp spaghetti (dela dem i 2-3 cm långa bitar).
    2. Häll över spaghettin i ett durkslag.
    3. Koka upp vatten, passerade tomater och buljong i en gryta.
    4. Häll i grönsakerna (jag hade ärtor, majs och paprika), och rör om.
    5. Blanda ner den röda currypastan.
    6. Blanda ner pastan och tonfisken.
    7. Krydda efter smak
    8. Låt kocka ca 2-3 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben