Tomatpesto

Serverar: 1 portioner

Pesto är gott och användbart! Härligt att göra egen!

Ingredienser

  • 100 g soltorkade, marinerade tomater
  • 50 g pinjenötter
  • ½ dl riven permesanost
  • Ca ½ dl olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Mixa tomaterna med lite av marinaden dom legat i. Lägg i pinjenötterna och låt dom gå med i mixern. Mixa ganska hårt.
    2. När tomater och nötter ser ganska finfördelade ut, lägg ner den rivna osten, lite i taget. Slå sedan ner oljan droppvis, medan du mixar tills du får en bra konsistens
    3. Salt och peppar efter behag!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tonfisk
    Stekt tonfiskkotlett med grönsaker och tomatpesto4 personer Tomatpesto...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben